Πάτρα: Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ για τις απολύσεις στο Tele Time

by sawamix

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΠΗΝ απέστειλε επιστολή στον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας, Απόστολο Κατσιφάρα, τον Δήμαρχο Πατρέων, Γιάννη Δημαρά και τους βουλευτές Αχαΐας, ζητώντας την παρέμβασή τους στο ΕΣΡ για τις απολύσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Tele Time…

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Όπως γνωρίζετε το τελευταίο διάστημα η ιδιοκτησία του τηλεοπτικού σταθμού TELE TIME Πάτρας , με άλλοθι την οικονομική κρίση, έχει προχωρήσει σε ένα πογκρόμ απολύσεων, που έχει ως αποτέλεσμα την δραματική συρρίκνωση του προσωπικού.

Μόλις τρείς δημοσιογράφοι απέμειναν για να προετοιμάσουν το ένα και μοναδικό ωριαίο δελτίο ειδήσεων που μεταδίδεται πλέον καθημερινά (Σαββατοκύριακα δεν υπάρχει ενημέρωση!).
Ουσιαστικά έχει χαθεί, καιρό τώρα, ο ενημερωτικός χαρακτήρας του σταθμού, σύμφωνα με την προσωρινή άδεια λειτουργίας του. Ωστόσο παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας προς το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο δεν δόθηκε απάντηση για το μέλλον του TELE TIME (αποστείλαμε 3 επιστολές).

Παρακαλούμε -γνωρίζοντας την ιδιαίτερη ευαισθησία που σας διακρίνει σε ζητήματα προστασίας των εργαζομένων- να παρέμβετε προς το Συμβούλιο ζητώντας να πληροφορηθείτε και να μάθουν και οι εναπομείναντες εργαζόμενοι ποιο θα είναι το μέλλον του σταθμού.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ θεωρεί αδιανόητο να χαθεί μια φωνή ενημέρωσης που έχει προσφέρει τα μάλα στην ανάδειξη προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας και πλουραλισμού στην πληροφόρηση.

Είμαστε στην διάθεσή σας για οιαδήποτε συμβολή στην ανατροπή της σημερινής δυσοίωνης προοπτικής.
Θα αναμένουμε τις ενέργειές σας.»

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements