Πάτρα: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης Παναγούλια

by sawamix

Ο Θοδωρής Παναγούλιας

Αναβλήθηκε σήμερα το πρωί, η εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης δολοφονίας του 22χρονου ποδοσφαιριστή Θοδωρή Παναγούλια, η οποία θα πραγματοποιηθεί τελικά…

τον Ιανουάριο του 2012.

Σήμερα επρόκειτο να ξεκινήσει η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας, όμως τελικά κατατέθηκε αίτημα αναβολής από την πλευρά της υπεράσπισης του επιχειρηματία Γιάννη Βάκρινου και του γιου του Θανάση, που κατηγορούνταν για την ανθρωποκτονία του 22χρονου ο οποίος είχε βρεθεί ημιθανής στις ράγες του τρένου στις 30 Ιουλίου 2006.

Ο Γιάννης Βάκρινος

Ο επιχειρηματίας με το γιο του και με δυο ακόμη άτομα είχαν κατηγορηθεί από την αρχή για τη δολοφονία, αλλά αθωώθηκαν από το δικαστήριο τον Αύγουστο του 2008.

Ο Εισαγγελέας Εφετών Γιώργος Μποροδήμος είχε ασκήσει έφεση επί της απόφασης η οποία ήταν αθωωτική από την έδρα λόγω αμφιβολιών με ψήφους 5 – 2.

Το αίτημα για αναβολή κατατέθηκε εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης, ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης, κάτι που έγινε δεκτό τόσο από το δικαστήριο όσο και από τον συνήγορο της οικογένειας Παναγούλια, Αλέξη Κούγια.

Διαβάστε ακόμα:
Πάτρα: Αύριο η δίκη σε δεύτερο βαθμό για το φόνο Παναγούλια – Το χρονικό της δολοφονίας

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements