Φιέστα Τηλυκράτη με την πρωταθλήτρια Παναχαϊκή

by sawamix

Σήμερα Κυριακή θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο της Λευκάδας ο φιλικός αγώνας της Παναχαϊκής με την ομάδα του Τηλυκράτη…

Ο Τηλυκράτης θα γιορτάσει αύριο την άνοδο του στην Γ΄εθνικη και όλα είναι έτοιμα για την φιέστα ανόδου. Στο γήπεδο αναμένεται μεγάλη προσέλευση κόσμου λόγο και του ονόματος της Παναχαϊκής αλλά και επειδή ο αγώνας έχει προβληθεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και με αφίσες σε όλο το νησί.

Έτοιμο είναι και το επίσημο κύπελλο της διοργανώτριας αρχής το οποίο βρίσκεται στα γραφεία του Τηλυκράτη από την Πέμπτη, ενώ αρκετά είναι και τα πρόσωπα που θα κάνουν τις απονομές των μεταλλείων και τις βραβεύσεις προκειμένου να τιμήσουν τους ποδοσφαιριστές και την διοίκηση του Τηλυκράτη για την επιτυχία της ανόδου.

Ο κ. Κουγιας έχει ζητήσει από τον πρόεδρο της ομάδας του Τηλυκράτη να κάνει μια απονομή ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής.

Η ομάδα της Παναχαϊκής αναχώρησε από την Πάτρα χθες Σάββατο και η διαμονή της στην Λευκάδα θα γίνει σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Νικιάνας.

Από την ομαδα της Παναχαϊκής το παρόν θα δωσει και ο πρόεδρος Αλεξης Κουγιας, ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες ποδοσφεριστες Κυβελίδης, Δαμιανίδης και Ατματζίδης, που όμως πρετοιμάζονται προκειμένου να είναι ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα που θα γίνει για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Γ΄εθνικής.

Ώρα έναρξης αγώνα 17:00.

Πηγή: panaxa-gr.blogspot.com
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements