Πάτρα: 700 ποδηλάτες στη διαδρομή Πανεπιστήμιο – πλ.Γεωργίου

by sawamix

Με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκετο μεσημέρι της Κυριακής η 2η Ποδηλατική Βόλτα, καθώς, εκατοντάδες ποδηλάτες έλαβαν μέρος στη σχετική διαδρομή, που ξεκινούσε από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέληξε στην πλατεία Γεωργίου…

Υπολογίζεται ότι 700 περίπου ποδηλάτες έλαβαν μέρος στην βόλτα, με σύνθημα «Πάμε με Ποδήλατο» που διοργάνωσε το Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η υψηλή συμμετοχή είναι αναμφίβολα θετικά και αναδεικνύει δύο πράγματα:
Πρώτον, το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι, πριμοδοτούν το ποδήλατο σαν βασικό μέσο μεταφοράς και δεύτερον τη συστηματική δουλειά που έχει γίνει στον τομέα αυτό από τις ποδηλατικές κοινότητες που δραστηριοποιούνται στην πόλη και στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Οι εκατοντάδες ποδηλάτες, πραγματοποίησαν, όπως αναφέρθηκε, τη διαδρομή Πανεπιστήμιο – πλατεία Γεωργίου. Στο τέλος της ποδηλατάδας, κληρώθηκαν τρία ποδήλατα στους συμμετέχοντες που τερμάτισαν, καθώς και δέκα συλλεκτικά μπλουζάκια με ζωγραφική του καθηγητή Ιατρικής, Κώστα Σπυρόπουλου.

Πηγή: attacktv
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements