Πάτρα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τη σεξουαλική κακοποίηση 8χρονου

by sawamix

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των αστυνομικών Αρχών για να εντοπίσουν τι ακριβώς έχει συμβεί με το οκτάχρονο αγοράκι το οποίο μεταφέρθηκε προχθές με σοβαρή ρήξη εντέρου από την Άρτα…

Το περιστατικό πραγματικά έχει προκαλέσει σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία της Πάτρας αλλά και της Άρτας όσο και στο πανελλήνιο λόγω της βιαιότητας αλλά και της άποψης που εκφράστηκε από τους γιατρούς πως πρόκειται για ένα από τα πιο αποτρόπαια περιστατικά κακοποίησης ανηλίκου που έχουν έρθει αντιμέτωποι.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών σε συνεργασία με τις αστυνομικές Αρχές Άρτας αλλά και τη βοήθεια της ειδικής παιδοψυχολόγου Βιολέτας Σιγάλα η οποία και βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού από την πρώτη στιγμή που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και του παρέχει κάθε ψυχολογική υποστήριξη.

Ο οκτάχρονος μεταφέρθηκε το βράδυ της Πέμπτης εσπευσμένα στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Πάτρας από το νοσοκομείο στην Άρτα όπου και διαμένει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδάκι είχε υποστεί βαριάς μορφής διάτρηση εντέρου, από αντικείμενο που βρέθηκε σφηνωμένο, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με πρώτο αυτό της σεξουαλικής κακοποίησης.

Το παιδί μεταφέρθηκε από τους γονείς του στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης τους και από εκεί στην Πάτρα σε άθλια κατάσταση, με σοβαρότατες επιπλοκές, και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο προκειμένου να ξεπεράσει τον άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του.

Εξάλλου, υψηλόβαθμο στέλεχος του νοσοκομείου, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια του χειρουργείου έγινε κολοστομία στο παιδί και από εκείνη τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. Μαζί με τον 8χρονο βρίσκεται πάντα η παιδοψυχολόγος, που προσπαθεί να βοηθήσει το αγγελούδι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνει ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες της κακοποίησης. Στο νοσοκομείο βρίσκονται και αστυνομικοί, που διενεργούν προανάκριση, για να εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το φριχτό περιστατικό.

Πηγή: attacktv
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements