Ο Πατρινός Γιαγκόναν αντιμετώπισε τον Τούρκο Κόναν!

by sawamix

Ο λόγος για τον Πατρινό Γιάγκο Ραυτόπουλο που αναστάτωσε και τη Λατινική Αμερική με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι «Wipe Out» που γυρίζεται στην Αργεντινή…

Και δεν πρόκειται για μία απλή συμμετοχή αλλά για κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο, αφού ο Έλληνας «Γιαγκόναν» κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον «Κόναν», τον Τούρκο παίκτη, ο οποίος μάλιστα είναι ένας… πανύψηλος (το ύψος του φθάνει τα 2 μέτρα!) αθλητής και είναι ο αρχηγός της ομάδας χόκεϊ της Τουρκίας.

Η παραγωγή του παιχνιδιού επένδυσε από την αρχή σε αυτό το δίδυμο των αντιπάλων και η Τουρκική τηλεόραση αγόρασε την εκπομπή αμέσως και ήδη από την περασμένη Τρίτη άρχισαν να προβάλλονται τα επεισόδια των πρώτων αναμετρήσεων ανάμεσα στον «Κόναν» και τον «Γιαγκόναν».

Είναι γεγονός, πάντως, όπως αναμενόταν άλλωστε για όσους γνωρίζουν καλά τον Γιάγκο Ραυτόπουλο, ότι ο ίδιος θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον. Και πράγματι αυτό πέτυχε σε όλα τα επεισόδια που θα προβληθούν στην Τουρκία και αναμένεται να χτυπήσουν… την τηλεθέαση.

Οι παραγωγοί της εκπομπής ετοίμασαν ένα ποτ πουρί από διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις του «Γιαγκόναν», συμπεριλαμβανομένης και της περιβόητης εμφάνισής του με άλογο στα διόδια του Ρίου.

Μία ακόμα σκηνή, η οποία μάλιστα προβλήθηκε κανονικά στην Τουρκική τηλεόραση, ήταν στην αρχή του πρώτου αγωνίσματος όταν ο Γιάγκος Ραυτόπουλος έκανε το… σταυρό του μπροστά στην κάμερα.

Πηγή: achaianews
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements