Πάτρα: Παραμένει ο Ηλίας Φυντάνης προπονητής της Παναχαϊκής

by sawamix

Προς το παρόν ο Ηλίας Φυντάνης μοιάζει ακλόνητος στον πάγκο της Παναχαϊκής. Αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα συμβεί στο μέλλον…

Ούτε καν ο Αλέξης Κούγιας δεν μπορεί να το βάλει! Ο ίδιος το είπε… στη συνέντευξη Τύπου την περασμένη Τρίτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή απ’ τη μια είπε… «προπονητής μας θα παραμείνει ο κ. Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος μ’ έχει εντυπωσιάσει με την προσωπικότητά του» και απ’ την άλλη είπε… «η μόνη μου αγωνία είναι τι θα γίνει σε περίπτωση που η ομάδα στη νέα σεζόν διεκδικεί θέση στα πλέι οφ, αφού ο κ. Φυντάνης δεν έχει το απαιτούμενο δίπλωμα για την αδειοδότηση».

Αρα έχουμε δύο δεδομένα που το ένα αναιρεί το άλλο: ο κ. Κούγιας λέει κατηγορηματικά ότι θέλει Φυντάνη στον πάγκο και στη νέα σεζόν, αλλά παράλληλα λέει ότι με Φυντάνη στον πάγκο η ομάδα, εφ’ όσον διεκδικεί θέση στα πλέι οφ, δεν μπορεί να πάρει αδειοδότηση, γιατί ο 49χρονος τεχνικός δεν έχει δίπλωμα UEFA PRO που απαιτείται.

Μετά τον «τελικό» της 22ης Μαϊου για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή Γ’ Εθνικής θ’ αρχίσουν να «τρέχουν» και τα μεταγραφικά της Παναχαϊκής, κυρίως σε ό,τι αφορά τις αποχωρήσεις παικτών.

Οι πληροφορίες λένε ότι Κούγιας και Φυντάνης έχουν καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στις αποφάσεις τους, αλλά αυτές θ’ ανακοινωθούν στην ώρα τους.

Προβλέψεις είναι λιγάκι δύσκολο να γίνουν. Οσον αφορά τα κανονικά μεταγραφικά, άνθρωπος της ΠΑΕ έλεγε… «με την κατάσταση που υπάρχει, ξέρετε πόσοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι; Ορεξη να ‘χουμε να διαλέγουμε»!

Πηγή: Πελοπόννησος
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements