Πάτρα: Δηλώσεις του Αλ. Χρυσανθακόπουλου για τις νέες απολύσεις στο Tele Time

by sawamix

Ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ. Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, μετά τις νέες απολύσεις τεσσάρων εργαζομένων – δημοσιογράφων και τεχνικών- από τον σταθμό Tele Time, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι νέες σημερινές απολύσεις στον Αχαϊκό κανάλι Tele Time, είναι μία πολύ θλιβερή εξέλιξη!
Όχι μόνο γιατί εργαζόμενοι μένουν στον δρόμο, αλλά και γιατί είναι αυτονόητο ότι κανένα Μ.Μ.Ε δεν πρέπει να κλείσει, ώστε να περιφρουρηθεί η πολυφωνία και η πλουραλιστική ενημέρωση των πολιτών.

Οι εφημερίδες, οι ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί, πέρα από τον ειδησεογραφικό τους ρόλο, είναι μοχλοί ανάπτυξης της κοινωνίας, της οικονομίας, του τουρισμού και του πολιτισμού.
Είναι λοιπόν απαραίτητο να παραμείνουν ανοικτά και να μην μετατρέπονται σε άνευρους σταθμούς, που μεταδίδουν μόνο διαφημίσεις, κινούμενα σχέδια και μουσικά video.

Από τη στιγμή μάλιστα, που το κανάλι έχει άδεια λειτουργίας ενημερωτικού σταθμού, σωστό είναι με βάση τις επιλογές της Ε.Σ.Η.Ε.Π.Η.Ν., να δραστηριοποιηθούμε για την διάσωσή του.»

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements