Αλ.Χρυσανθακόπουλος: «Ο κ. Σαμαράς, αντέγραψε τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. για την οικονομία»

by sawamix

Για αντιγραφή εκ μέρους της Ν.Δ. των θέσεων και των προτάσεων του ΛΑ.Ο.Σ. για διέξοδο από την οικονομική κρίση, έκανε λόγο ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου του Ελληνικού Κοινοβουλίου…

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Αχαΐας, σημείωσε ότι πρόκειται για «μια επιλογή του κ. Σαμαρά, να έρθει προς τις θέσεις μας. Εμείς τις λέμε δύο χρόνια τώρα. Αυτοί σιωπούσαν 2 χρόνια. Αυτοί είχαν σταθεί απέναντι στο ζήτημα και μόνο του μνημονίου, δηλαδή, τα παρεπόμενα των ευθυνών τους».

Για να συμπληρώσει ο κ. Χρυσανθακόπουλος:
«Όπως καταλαβαίνετε, εμείς διατηρώντας μια σταθερή θέση στις απόψεις μας, καλωσορίζουμε αυτή τη στροφή του κ. Σαμαρά προς τις θέσεις μας και σαφώς οι πολιτικές θέσεις είναι ελεύθερες να τις έχει ο καθένας. Κάθε κόμμα μπορεί να συμφωνεί με το άλλο σε κάποια πράγματα».

Περιγράφοντας γλαφυρά το πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας, ο βουλευτής σημείωσε ότι «το βαρύ όχημα της οικονομίας της χώρας, παραπλανημένο από τον οδηγό του ότι «βενζίνη υπάρχει», έμεινε από καύσιμα και η μηχανή έσβησε και κόλλησε. Ο προηγούμενος οδηγός του οχήματος δεν έκανε τίποτα για να προλάβει το κακό. Απεσύρθη σιωπηλά και ο βοηθός του αναπληρωτής του σήμερα ομολογεί ότι όλα σταμάτησαν»

Για να τονίσει ο κ. Χρυσανθακόπουλος: .

«Ζητάει επανεκκίνηση, αποσιωπώντας καταρχήν τις σοβαρές ευθύνες που ο ίδιος έχει για τον ανεφοδιασμό και αξιοποιώντας τις προτάσεις που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ο ΛΑ.Ο.Σ. στη Βουλή, αντιγράφοντάς τις συστηματικά!

Όπως αναφέροντας την κατάργηση του πόθεν έσχες για την κατοικία, τη μη αύξηση των αντικειμενικών αξιών, τη νομιμοποίηση αυθαιρέτων και την επαναφορά των χαμηλών συντάξεων στα προ μνημονίου επίπεδα.

Την διατήρηση της οικονομικής ενίσχυσης των πολυτέκνων, το σταθερό φορολογικό σύστημα και την μείωση της φορολογίας για τις επιχειρήσεις, τη μείωση της φορολογίας εισοδήματος, τη μείωση του Φ.Π.Α., την εξόφληση των υποχρεώσεων του Κράτους προς τους πολίτες, την αξιοποίηση και όχι εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, τον περιορισμό της σπατάλης στο Δημόσιο και άλλα.»

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements