Πάτρα: Το Σωματείο Εργαζομένων "Ιπποκράτης" απαιτεί τον διορισμό διοικητή στον "Άγιο Ανδρέα"

by sawamix

Το Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Περιφερειακού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», «ο Ιπποκράτης», εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση γνωστοποιώντας το αίτημα για διορισμό Διοικητή στο εν λόγω Νοσοκομείο:

“Μετά την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, καθημερινά ακούμε και βλέπουμε σενάρια που δυστυχώς δεν μιλούν για τον άκρως απαραίτητο διορισμό νέου Διοικητή στο πολύπαθο αυτό Νοσοκομείο, αλλά για σενάρια παράλληλης άσκησης καθηκόντων Διοικητή στον Αγ. Ανδρέα, από το πλησιέστερο Νοσοκομείο, πού σ΄ αυτή τη φάση, επιλεκτικά και όχι τυχαία, παρά την ύπαρξη άλλων ορίζεται αυτό του ΠΠΝΡΙΟΥ, υποβαθμίζοντας έτσι και σ΄ αυτόν τον τομέα το Νοσοκομείο μας.

Αυτή η διαδικασία, αν επιλεγεί σ΄ αυτήν την φάση πού το Νοσοκομείο μας χρειάζεται άλλη αντιμετώπιση, μας βρίσκει ΡΙΖΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ.

Απέναντι σ΄ αυτές τις διαδικασίες, πού πιθανά να προκαταλαμβάνουν τις εξελίξεις, τώρα πού αρχίζει η σχετική διαβούλευση των ενιαίων Διοικήσεων κλπ άλλων τομών στο χώρο της Υγείας, διαβούλευση που χάνει την αξία της,

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ

ΕΔΩ και ΤΩΡΑ τον ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ
στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ

– ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ των υπηρεσιών μας, από Διευθυντές και Προϊσταμένους.
– Σωστή οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών μας, πού είναι στον αυτόματο
πιλότο, πού δυστυχώς παραμένει ΧΑΩΔΗΣ.”

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements