Πάτρα: Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ. για τις ζημιές στα γραφεία του κόμματος

by sawamix

Το βράδυ της Πέμπτης 12-5-11 οι γνωστοί-άγνωστοι αναρχικοί μετά από πορεία επιτέθηκαν και προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στα γραφεία της Ν.Ε. Αχαΐας ΛΑ.Ο.Σ , στην Πάτρα…

Οι αντιεξουσιαστές και οι συνοδοιπόροι τους έπραξαν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά .Να σπέρνουν την βία και την καταστροφή!

Η Ν.Ε. Αχαΐας ΛΑ.Ο.Σ καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτή την φασιστική επίθεση, καταδικάζει επίσης την βία από όπου και αν προέρχεται .Αυτές οι επιθέσεις δεν μας πτοούν αλλά αντίθετα μας δυναμώνουν.

Ο ΛΑ.Ο.Σ είναι ένα δημοκρατικά εκλεγμένο κοινοβουλευτικό κόμμα με πίστη στην δημοκρατία ,την έννομη τάξη και τις διαχρονικές Ελληνικές αξίες ,τις ίδιες αξίες που πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, αφήνοντας αυτές τις περιθωριακές ομάδες στο περιθώριο και τη λήθη της δημοκρατίας και στο σκοτάδι που έχουν συνηθίσει να ζουν και να κινούνται .»

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements