Πάτρα: Άγρια κακοποίηση 8χρονου αγοριού – Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Καραμανδάνειο

by sawamix

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας ένα αγοράκι οκτώ ετών, το οποίο υπέστη βαριάς μορφής διάτρηση εντέρου από μπουκάλι…

που βρέθηκε σφηνωμένο στην πρωκτική του χώρα του παιδιού.

Συγκλονισμένοι οι γιατροί του νοσοκομείου, δεν μπορούν να πιστέψουν τη φρίκη που αντίκρισαν εξετάζοντας το μικρό αγοράκι από την Άρτα, το οποίο εισήλθε εσπευσμένα στο ίδρυμα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός, ακυρώνοντας τα πιο ελαφρά περιστατικά και σπεύδοντας να αντιμετωπίσουν την κρίσιμη αυτή κατάσταση, καθώς το αγοράκι βρισκόταν σε άθλια κατάσταση και υπήρχε άμεσος κίνδυνος για τη ζωή του.

Το παιδί υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αυτή τη στιγμή έχει διαφύγει τον κίνδυνο ενώ παρακολουθείται στενά απο ψυχολόγο.

Τις επόμενες μέρες θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να πέσει άπλετο φως στις συνθήκες της κακοποίησης.

Πρόκειται για μία από τις πιο σκληρές υποθέσεις κακοποίησης που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας και της Άρτας, ενώ αναμένεται να συγκλονίσει και ολόκληρο το πανελλήνιο.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements