Πάτρα: Αναπάντητα ερωτήματα για το χαμό της 15χρονης Σάντρας

by sawamix

Σοκ και αναπάντητα γιατί στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα, μετά τον ξαφνικό χαμό της 15χρονης Σάντρας, που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της χρησιμοποιώντας ένα μαντήλι…

Την 15χρονη Σάντρα βρήκε η μητέρα της κρεμασμένη από ένα μαντήλι, σε σιδηροκατασκευή, στην αυλή του σπιτιού τους, στην περιοχή της Αγυιάς σήμερα, ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος, που έχουν αναλάβει την έρευνα, εξετάζουν το ενδεχόμενο η 15χρονη να αντιμετώπιζε πρόβλημα κατάθλιψης, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να είχε γίνει αντιληπτό από τον ευρύτερο κύκλο της νεαρής που καταγόταν από την Λιθουανία και τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Πάτρα με την οικογένειά της.

Μάλιστα σύμφωνα με το περιβάλλον της είχε και κάποια σχέση το τελευταίο διάστημα. Η οικογένεια ζούσε στην Ελλάδα πολλά χρόνια. Η μητέρα της είχε κάνει και δεύτερο γάμο με Έλληνα, με τον οποίον έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδί μόλις 6 χρόνων.

Η αστυνομία αναζητά περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση και στα μηνύματα του κινητού της κοπέλας, η οποία φέρεται να έστειλε sms στην μητέρα της και σε κάποιες φίλες της, λέγοντας ότι θα της λείψουν.

Στο facebook έχουν ήδη δημιουργηθεί ομάδες στη μνήμη της 15χρονης:
http://www.facebook.com/pages/sti-sandra-pou-mas-efige-toso-nwrisadio-aggele-mas/119723828100038


http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements