Ά. Τσιγκρής: «Σήμερα στο Ζάππειο η Απάντηση για την Έξοδο από την Κρίση…»

by sawamix

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή τη σημερινή παρουσίαση στο Ζάππειο του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ από τον πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά- έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αποσπασματικότητα, η αοριστία, η έλλειψη πρόνοιας για στήριξη των νοικοκυριών με χαμηλά εισοδήματα και κυρίως η παντελής έλλειψη προτάσεων ανάπτυξης καταδεικνύουν την λαθεμένη στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης που εφαρμόζει εδώ και μήνες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Ο Αντώνης Σαμαράς, συνεπής με την προεκλογική στάση της ΝΔ, επιμένει στην πρόταση για συγκεκριμένο μίγμα οικονομικών μέτρων λέγοντας:

ΝΑΙ, στα μέτρα περιορισμού της κρατικής σπατάλης, της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής.

ΟΧΙ, στα μέτρα αύξησης φορολογίας καυσίμων και ΦΠΑ που “ματώνουν” τους αδύναμους.

ΟΧΙ, στην αλόγιστη και κοντόφθαλμη φορολόγηση που “στραγγίζει” την Ελληνική οικονομία.

ΟΧΙ, στα μέτρα που οδηγούν στη φυγή κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Με κριτήριο το συμφέρον του τόπου, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς παρουσιάζει σήμερα τα αναγκαία μέτρα για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.

Ωστόσο, η ΝΔ προειδοποιεί ότι η ύφεση θα βαθύνει ακόμη περισσότερο και τα μέτρα θα καταστούν αναποτελεσματικά αν δεν υπάρξει άμεσα ανάπτυξη για την οικονομία μας…».

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements