Πάτρα: «Τέσσερις εικόνες αγάπης» στο θέατρο Act – Τιμές εισιτηρίων

by sawamix

Το θέατρο Αct παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Τέσσερις εικόνες αγάπης» του Λούκας Μπέρφους. Οι παραστάσεις θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 29 Μαΐου 2011…

στο θέατρο Αct (σκάλες Γεροκωστοπούλου 65β) και θα παίζονται κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30.

Πρόκειται μια σύγχρονη ματιά στις σχέσεις των δύο φύλων. Μέσα από τους χαρακτήρες του έργου, το δυνατό λόγο και τον έντονο κυνισμό ο Barfuss καταφέρνει να μιλήσει για την αγάπη και τον έρωτα, την ελευθερία και την έλλειψή της, για την αναζήτηση του διαφορετικού και το ανικανοποίητο.

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Μαρία Καλλιαμβάκου, Δημήτρης Τσικούρας, Σπύρος Καννελάκης, Ιωάννα Κατσιγιάννη, και Ηρακλής Τζαβέλλας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Καλλιαμβάκου, τα σκηνικά και τα κοστούμια ο Θοδωρής Λιβαθηνός, ενώ τους φωτισμούς, την οργάνωση παραγωγής και τη μουσική που ακούγεται στην παράσταση επιμελήθηκε ο Τηλέμαχος Τσαρδάκας. Το σχεδιασμό των εντύπων έκανε ο Δημήτρης Γιαννακούλιας, το τηλεοπτικό σποτ ο Νίκος Κωστόπουλος ενώ οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Noisebox Studio.

Τιμές εισιτηρίων: 13 € και 9 € (φοιτητικό).

Υπόθεση του έργου:
Η Έβελυν συναντάει τον γιατρό της σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Η γυναίκα του η Σούζαν θα γνωρίσει τον Σεμπάστιαν που είναι δικηγόρος. Οι χαρακτήρες και οι σχέσεις όλων θα μπλεχτούν και θα δοκιμαστούν καθώς ακροβατούν σε καθημερινά διλλήματα αλλά και σε ακραίες αντιδράσεις.

Τέσσερις εικόνες αγάπης.

Από τις 6 Μαΐου 2011 κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.30 στο θέατρο act.

Κρατήσεις στα τηλέφωνα 6937922622 και 2610 272037.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements