Πάτρα: Ανακοίνωση της Παναχαϊκής για την τελετή ανάδειξης του υπερπρωταθλητή της Football League

by sawamix

Ο πρόεδρος της Football League κ. Καλογιάννης ανακοίνωσε προσωπικώς στον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Αλέξη Κούγια ότι η Football League θα τον βραβεύσει πριν την έναρξη του αγώνα για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή, που θα γίνει στο στάδιο της Αγυιάς…

στις 22/05/2011, για τα όσα έχει προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την βράβευση θα κάνει προσωπικά ο κ. Καλογιάννης.

Επιπλέον, νυχτερινός θα είναι ο τελικός για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Football League.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα αρχίσει στις 20.00 και ζήτησε από την ΠΑΕ Παναχαϊκή να την υποδεχτούν δύο πρόσωπα (μία προσωπικότητα της αχαϊκής κοινωνίας και ένας παλιός ποδοσφαιριστής που τίμησαν την φανέλα της Παναχαϊκής) για να τους βραβεύσει.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά και την αντιδήμαρχο κ. Βίβιαν Σαμούρη για την υποδοχή και την φιλοξενία που επεφύλαξαν στην διοίκηση, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές μας.

Το ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκή θεωρεί υποχρέωση της να εκφράσει την ικανοποίηση της για την αισθητική αλλά και το περιεχόμενο των λόγων του κ. Δημάρχου που αντικατοπτρίζουν πλήρως την αισθητική και την φιλοσοφία της διοίκησης της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ο κ. Αλέξης Κούγιας τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί προσωπικά τον κ. Δημαρά για να συζητήσει μαζί του για την εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα του σταδίου της Αγυιάς αλλά και για τα προβλήματα προπονητικού κέντρου που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος στις 19 Μαΐου 2011 και ώρα 20:30μ.μ. θα παραθέσει δείπνο την Παναχαϊκή τιμώντας την για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της στη Football League.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements