Πάτρα: Ο Δημήτρης Κατσικόπουλος για την άνοδο της Παναχαϊκής

by sawamix

Η Παναχαϊκή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στην ιστορία της Πάτρας, της Αχαϊας, της Δυτικής Ελλάδας. Εύχομαι η άνοδός της στην β’ εθνική κατηγορία, να σηματοδοτήσει την αρχή νέων επιτυχιών, αναλόγων με αυτές που κατά το παρελθόν έκαναν το πανελλήνιο να μιλά γι’ αυτή…

Σε μια χρονική περίοδο που ο Ελληνικός αθλητισμός σημαδεύεται από φαινόμενα βίας, εικόνες και στιγμές σαν αυτές που ζήσαμε όλοι μας την Κυριακή στο γήπεδο της Αγυιάς. αποτελούν αχτίδα ελπίδας για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το πατραϊκό ποδόσφαιρό καθώς και το ποδόσφαιρό της ευρύτερης περιοχής έχει τεράστιες δυνατότητες, οι οποίες πρέπει να τύχουν της απαιτούμενης στήριξης απ’ όλους μας, εάν θέλουμε πραγματικά να καταλάβει την θέση που του αρμόζει.

Συγχαρητήρια στους παίκτες το τεχνικό επιτελείο, την διοίκηση, που πανάξια κατέκτησαν το πρωτάθλημα και μας έδωσαν μια τόσο μεγάλη χαρά.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements