Πάτρα: Η "Carrefour" απαντά στις φήμες-σενάρια για το "ΙΚΕΑ"

by sawamix

Εδώ και μερικούς μήνες έχει αναπτυχθεί στην αγορά μια έντονη φημολογία σχετικά με την κάθοδο μεγάλων επιχειρήσεων στην περιοχή μας, αλλά και η διάχυση σεναρίων πως κλείνουν κάποιες υπάρχουσες…

Εν μέρει η φιλολογία αποδίδεται στην κρίση, εν μέρει και σε σκοπιμότητες ή ανταγωνισμούς. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, προκαλούν αναστάτωση.

Τελευταίο κρούσμα, η διάδοση για άμεση εγκατάσταση του μεγάλου υπερμάρκετ με είδη σπιτιού “ΙΚΕΑ” στην Ακτή Δυμαίων και μάλιστα στη θέση γνωστής και ιστορικής βιομηχανίας. Και αυτό διότι η έκταση που καταλαμβάνει η βιομηχανία δεν επαρκεί διόλου ούτε για το παρκινγκ του υπερκαταστήματος αφού αυτό χρειάζεται συνολικά 20.000 τ.μ. για να αναπτυχθεί.

Αρχικά, είχε κυκλοφορήσει -και μέσα από τον χρηματοπιστωτικό χώρο-πως το εν λόγω υπερκατάστημα θα κατευθυνόταν στην Περιβόλα, στο ακίνητο που καταλαμβάνει το Carrefour (έκτασης 19.000 τ.μ.) το οποίο θα μετακόμιζε σε μικρότερο οικόπεδο.

Πηγή: Πελοπόννησος
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements