Πάτρα: Ευχαριστήριο από την "Επιτροπή Πρωτοβουλίας Πολιτών"

by sawamix

Πραγματοποιήθηκε ως γνωστόν την Κυριακή που μας πέρασε στον Μόλο της Αγ. Νικολάου η μεγάλη Παμπατραική συγκέντρωση που συντόνισε η επιτροπή πρωτοβουλίας πολιτών για την διάνοιξη του θαλασσίου μετώπου στην πόλη μας, περιλαμβάνοντας στις εκδηλώσεις και διάφορα αθλητικά δρώμενα…

Στους χιλιάδες Πατρινούς που κατηφόρισαν στον Μόλο πάρα πολλοί προέρχονταν από το αθλητικό κίνημα της πόλης, που συμμετείχαν είτε με τις ομοσπονδίες τους είτε με τους συλλόγους τους είτε μόνοι τους.

Σχεδόν στην πλειοψηφία τους τα ομαδικά και ατομικά σπορ έδωσαν το παρόν, ενώ ιδιαίτερη παρουσία είχαν και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός οργανωμένος δια των λεσχών. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι παρευρέθηκαν:

Η ΕΣΚΑ-Η, ο Απόλλων και διάφοροι άλλοι αθλητές. Η ένωση του βόλεϊ και ο Απόλλων. Η ΕΠΣΑ και το σωματείο Δίας. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοπ/σου και οι ομάδες Παναχαϊκή, Αίολος, Ολυμπιάς, κ.α..
Οι ομάδες χαντμπολ ΑΣΕ Ορμή, Ακαδημία των Σπορ και οι Ελπίδες .Η ΤΕ ΕΦΟΕΠΑ και το σωματείο Παγώνα. Η ΕΣΣΠ και ο σύλλογος Προμηθέας. Οι σύλλογοι: Δρομέων υγείας και ο Φειδιππίδης.Ο ΝΟΠ και ο σύλλογος χειμερινών κολυμβητών Πατρών. Ο σύνδεσμος φιλάθλων ποδοσφαίρου Αχαιοί και ο σύλλογος να γεμίσουμε την Πάτρα ποδήλατα. Η ομάδα των παιδιών με τα skateboard και διάφορα σκάφη του ΟΠΑΘΑ. Οι δικυκλιστές του ΑΟΔ Πάτρας, η ΑΧΛΕΜΟ και η ΛΕΚΛΑΜΠ. Επίσης πλήθος διαφόρων άλλων παραγόντων, αθλητών και αθλητριών.

Η «επιτροπή πρωτοβουλίας των πολιτών» θέλει και δια του τύπου να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες και τους περιμένει πάλι όλους μαζί και πιο δυναμικά στην επόμενη εκδήλωση αν χρειαστεί.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements