Πάτρα: Εκπαιδευτική συνάντηση από τους εκπροσώπους της "Αθήνα 2011" για τους Special Olympics

by sawamix

Την Πάτρα θα επισκεφθούν την Πέμπτη 12 Μαΐου εκπρόσωποι της ΑΘΗΝΑ 2011, με σκοπό να υλοποιήσουν εκπαιδευτική συνάντηση για τους εθελοντές της Τ.Ο.Ε. της πόλης μας…

Στην συνάντηση αυτή είναι προσκεκλημένοι όλοι οι εθελοντές που είναι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της Τ.Ο.Ε. της Πάτρας, με σκοπό να λάβουν ενημέρωση για θέματα, όπως:

Το κίνημα των Special Olympics, η Διανοητική Αναπηρία, οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics και το Πρόγραμμα Εθελοντισμού ΑΘΗΝΑ 2011, το Πρόγραμμα «ΠΟΛΙΣ – ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ»,το Πρόγραμμα της Τ.Ο.Ε Πάτρας και ο ρόλος που θα αναλάβουν ως εθελοντές κατά την παραμονή και φιλοξενία των Αποστολών Special Olympics στην πόλη μας.

Παράλληλα θα συμμετάσχουν οι φορείς της πόλης, που είτε θεσμικά είτε εθελοντικά εμπλέκονται στη διοργάνωση, προκειμένου να ενημερωθούν εκτενώς για το εύρος των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 και φυσικά για πρόγραμμα «Host Town» που θα αποτελέσει μια συναρπαστική εμπειρία για την τοπική μας κοινωνία.

Υπενθυμίζουμε ότι η Πάτρα, ως πόλις – Αμφιτρύων, θα φιλοξενήσει από τις 20- 24 Ιουνίου 6 αποστολές (περίπου 260 αθλητές και συνοδούς).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 4.30 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη, όπου στεγάζεται και το γραφείο της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα η Τομεάρχης Εξυπηρέτησης Προγράμματος Εθελοντισμού ΑΘΗΝΑ 2011Έλσα Πιτσάκη, θα μιλήσει για τα Special Olympics -Κατανόηση της Διανοητικής Αναπηρίας και τον Εθελοντισμό στους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics. Η Συντονίστρια Προγράμματος «Πόλις – Αμφιτρύων»Έλενα Μαργαροπούλο θα μιλήσει για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 – Πρόγραμμα «Πόλις Αμφιτρύων».

Η πρόεδρος της Τ.Ο.Ε. Μάρθα Χριστοπούλου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της φιλοξενίας των ξένων αποστολών στην Πάτρα.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements