Πάτρα: Εκδήλωση από το Δήμο για τη "Δεκαετία Δράσης για την Οδική Ασφάλεια"

by sawamix

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» με τη συνεργασία του Δήμου Πατρέων (Αντιδημαρχία Πολεοδομικού, Περιβαλλοντικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού) και την ευκαιρία της επίσημης έναρξης της «Δεκαετίας Δράσης για την Οδική Ασφάλεια» -όπως χαρακτηρίστηκε επίσημα η δεκαετία 2011-2020 από τον ΟΗΕ- διοργανώνει…

την Τετάρτη 11 Μαΐου εκδήλωση στη Πάτρα, στα πλαίσια εκδηλώσεων σε όλες τις χώρες- μέλη που θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα ανά τον κόσμο.

Στόχος της «Δεκαετίας», είναι η μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων.

Σε ό,τι αφορά την Πάτρα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Πολιτεία» (Ακτή Δυμαίων 84), από τις 7- 9 μ.μ., στη διάρκεια της οποίας, θα ανακοινωθεί επισήμως η έναρξη της Δεκαετίας Δράσεων για την Οδική Ασφάλεια 2011- 2020 και θα παρουσιαστούν οι δράσεις του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» από την Πρόεδρο του Ινστιτούτου, κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά.

Θ’ ακολουθήσει συμβουλευτική γονέων για θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, με την κυρία Ιωάννα Λούβη (ειδική Παιδαγωγό) και βράβευση της 4ης κοινότητας Ανιχνευτών Πατρών που κέρδισαν το 1ο βραβείο στον Διαγωνισμό του ΙΟΑΣ για την δημιουργία video με θέμα την Οδική Ασφάλεια.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements