Πάτρα: Διέρρηξαν το κυλικείο του Π.Γ.Ν.Π. – Αφαίρεσαν πάνω από 2.000 ευρώ

by sawamix

Ακόμα και το κυλικείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Πάτρας στο Ρίο δεν ξέφυγε από τους στόχους των διαρρηκτών, που το τελευταίο διάστημα έχουν ρημάξει Ι.Χ., σπίτια και επιχειρήσεις της περιοχής…

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χθες στις 03:15 τα ξημερώματα άγνωστος δράστης παραβίασε τους χώρους του κυλικείου, σπάζοντας μια γυψοσανίδα.

Πρόκειται για το κυλικείο το οποίο βρίσκεται στα Εξωτερικά Ιατρεία του νοσηλευτικού ιδρύματος στο ισόγειο.

Ο διαρρήκτης φαίνεται πως γνώριζε καλά τον χώρο αφού έδρασε μέσα σε λίγα λεπτά, αφαιρώντας ένα μικρό χρηματικό ποσό από το εσωτερικό της ταμειακής μηχανής, καθώς επίσης και το ποσό των 2.000 ευρώ, τα οποία βρίσκονταν σε πλαστικό κυτίο, και επρόκειτο για χρήματα που προορίζονταν για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ΦΛΟΓΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινήσεις του δράστη έχουν καταγραφεί καρέ – καρέ από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το κυλικείο, και τις εικόνες εξετάζει με προσοχή η Ασφάλεια της Πάτρας.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements