Ηλεία: Φρίκη! «Πα-τέρας» βίαζε τη 12χρονη κόρη του και την τραβούσε βίντεο

by sawamix

Η μητέρα καταγγέλλει πως ο 34χρονος ανάγκαζε τo 9χρονο αγοράκι του να βιντεοσκοπεί την κτηνωδία.
Η ανατριχιαστική εξομολόγηση της μητέρας στην κάμερα…

Την απόλυτη φρίκη ζούσε εδώ και δύο χρόνια ένα 12χρονο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία. Ο ίδιος της ο πατέρας ξεσπούσε πάνω της τα πιο αρρωστημένα πάθη του. Χτες, δεν άντεξε και τα εξομολογήθηκε όλα στη μητέρα της. Αυτή, μαζί με την κοπελίτσα

πήγαν στη Α.Τ. Ανδραβίδας και κατήγγειλαν τον 34χρονο βιαστή. Ακόμα και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν, όταν άκουσαν από το στόμα της κοπέλας να ξετυλίγεται ο εφιάλτης. Ότι, δηλαδή, όλα είχαν ξεκινήσει από τη Βουλγαρία, ότι παρόλο που όταν ήρθαν στην Ανδραβίδα ο πατέρας εξαφανίστηκε από τη ζωή τους, εμφανίστηκε και πάλι και ο εφιάλτης ξαναζωντάνεψε.

Αμέσως οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν και ο 34χρονος συνελήφθη. Η 12χρονη εστάλη για ιατροδικαστική εξέταση κα όπως προκύπτει, πριν από δύο χρόνια κακοποιήθηκε σεξουαλικά. Αναμένονται οι εργαστηριακές εξετάσεις για τον αν έχει βιαστεί πρόσφατα.

Η μητέρα της, σε ένα συγκλονιστικό ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα του IliaPress καταγγέλλει ότι ο 9χρονος γιος που έχει με τον 34χρονο αναγκαζόταν από τον πατέρα του να βιντεοσκοπεί το βιασμό.

Πηγή: iliapress
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements