Εξώδικο από τους Αστυνομικούς Αχαΐας στους αρμοδίους – "Κινδυνεύει η ζωή μας"

by sawamix

Την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας περιγράφει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων με εξώδικο που απέστειλε προς τους αρμοδίους. Οι αστυνομικοί διαμαρτύρονται έντονα για τις συνθήκες εργασίας τους και ζητούν την παρέμβαση…

του Αστυνομικού Διευθυντή Δημήτρη Δριβίλα, του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ.α.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας της Πάτρας «Πελοπόννησος», οι αστυνομικοί καταγγέλλουν ότι τίθεται σε κίνδυνο η ακεραιότητά τους καθώς αναγκάζονται να κάνουν περιπολίες μόνοι τους και όχι με συνοδεία δεύτερου αστυνομικού, όπως επίσης διότι τους επιβάλλεται να εγκαταλείπουν τις σκοπιές τους και να φυλάνε κρατούμενους.

Οι αστυνομικοί της Αχαΐας δηλώνουν ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους δεν αποκλείεται να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements