Πάτρα: Ο Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε. συμμετέχει στην απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. την Πέμπτη

by sawamix

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας (Σύλλογος Τεχνικών Τηλεόρασης Νοτιοδυτικής Ελλάδας) αποφάσισε την συμμετοχή μας στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. από 06.00 π.μ της Τετάρτης 11 Μαΐου έως 06:00 π.μ. της Πέμπτης 12 Μαΐου…

Η λυσσαλέα επίθεση των εργοδοτών με τις ευλογίες της τρόικα και της κυβέρνησης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και τελικό στόχο την πλήρη και άνευ όρων υποχώρηση των εργαζομένων, και την μετάβασή τους σε έναν σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα.

Γιατί πως αλλιώς μπορούν να χαρακτηριστούν οι αθρόες απολύσεις , οι εκβιαστικές μειώσεις μισθών, η πλήρης καταστρατήγηση των Σ.Σ.Ε., οι καθυστερήσεις της κουτσουρεμένης μισθοδοσίας έως και τέσσερις μήνες που συνοδεύονται από συνεχή ψυχολογικό πόλεμο και εκβιασμούς εκ μέρους των εργοδοτών και των υποχείριων τους, πάντα με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης.

Ας μην ανησυχούν η κ. Κατσέλη και οι τροικανοί για τον μικρό αριθμό επιχειρησιακών συμβάσεων. Η πλειονότητα των εργοδοτών βρήκε «καλύτερες» λύσεις, εφαρμόζοντας «συμβάσεις» που ίσχυαν και παλιότερα στην χώρα μας, και για να είμαστε ακριβείς αναφερόμαστε στην εποχή των τσιφλικάδων…….
Στους εκβιασμούς, στην τρομοκρατία και σε όλα όσα βιώνουμε καθημερινά στους χώρους εργασίας μας, οφείλουμε σύσσωμοι να αντιτάξουμε την αγωνιστικότητά μας μέχρι τέλους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μέλη και εν δυνάμει μέλη, να συμμετάσχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις και να ενημερώσουν άμεσα το Δ.Σ. του Συλλόγου σε οποιαδήποτε προσπάθεια εκφοβισμού τους, από όπου και αν τυχόν προέλθει.

Κατά την διάρκεια της απεργίας θα καλυφθεί μια βάρδια ροής προγράμματος ανά Τηλεοπτικό Σταθμό, και ένα τηλ. συνεργείο για την κάλυψη της πορείας των απεργών και μόνο . Σε κάθε άλλη περίπτωση, κάλυψης ή μετάδοσης οποιουδήποτε γεγονότος απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και εφ΄ όσον δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements