Πάτρα: Ακόμα στους δρόμους τα σκουπίδια – Σύσκεψη αύριο στο Δημαρχείο

by sawamix

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Δημοτικής Αρχής και των εργαζομένων στην καθαριότητα πως σήμερα τα απορρίμματα θα έχουν απομακρυνθεί πλέον όχι μόνο από το κέντρο, αλλά και από τις συνοικίες της Πάτρας…

η κατάσταση φαίνεται αν παραμένει η ίδια, με τους εργαζόμενους να πραγματοποιούν κάτι σαν “λευκή” απεργία.

Οι ίδιοι από τη μεριά τους υποστηρίζουν ότι η αποκομιδή των απορριμμάτων καθυστερεί εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, αλλά και επειδή δεν τους έχει ζητηθεί από τη Δημοτική Αρχή να εργαστούν υπερωριακά.

Όπως και να ‘χει η δυσφορία των κατοίκων της Πάτρας μεγαλώνει, αφού έχουν ήδη περάσει δύο εβδομάδες από τη λήξη της απεργίας και τα σκουπίδια παραμένουν στοιβαγμένα έξω από τα σπίτια τους με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται.

Αύριο, Τρίτη, έχει προγραμματιστεί ειδική σύσκεψη το πρωί, όπου κυρίαρχο θέμα θα είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων, με τη συμμετοχή, φυσικά, του αρμόδιου Αντιδημάρχου. Όπως εξήγησε ο κ. Σιγαλός, “πρόκειται για εσωτερική διαδικασία στο Δήμο, που δεν αφορά την κοινή γνώμη”. Πάντως, αποκάλυψε ότι έχει εντοπιστεί ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο και θα αντιμετωπιστεί.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements