Αγρίνιο: Έσπασε το πόδι του ο Ιερώνυμος – Μεταφέρθηκε στην Αθήνα με puma

by sawamix

Στο Γ.Ν. Αγρινίου μεταφέρθηκε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος που τραυματίστηκε στο πόδι έπειτα από πτώση του έξω από την εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου…

Ο Αρχιεπίσκοπος παραπάτησε την στιγμή της εισόδου του στην εκκλησία του Αγίου Χριστοφόρου όπου επρόκειτο να τελεστεί πανηγυρική θεία λειτουργία για τον εορτασμό της μνήμης του πολιούχου της πόλης.

Μάλλον εξαιτίας της βροχής που έπεφτε, το ατύχημα συνέβη μόλις ο Αρχιεπίσκοπος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να μεταβεί στον ιερό ναό.

Ο Αρχιεπίσκοπος- όπως διαπιστώθηκε- έσπασε το πόδι του και η μεταφορά του στην Αθήνα κρίθηκε απαραίτητη.

Πριν από λίγο υπήρξε επικοινωνία της Αρχιεπισκοπής με τον αναπληρωτή ΥΕΘΑ και ζητήθηκε η συνδρομή της ΠΑ. αεροσκάφος της οποίας έχει τεθεί σε ετοιμότητα για να μεταφέρει τον Αρχιεπίσκοπο από το Αγρίνιο στην Αθήνα.

Με Super Puma θα μεταφερθεί από το νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου διακομίσθηκε με διπλό κάταγμα στο πόδι, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. Το ελικόπτερο απογειώθηκε από την Ελευσίνα λίγο μετά τις 20.30.

Εξαιτίας του ατυχήματος αλλά και της δυνατής βροχής μάλλον δεν θα γίνουν οι υπόλοιπες εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Χριστοφόρου.

Πηγή: agriniopress
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements