Πάτρα: Μεγάλη η συμμετοχή στη σημερινή συνάντηση στο μώλο

by sawamix

Από τις 11 σήμερα το πρωί έχει ξεκινήσει η Παμπατραϊκή συγκέντρωση στο μώλο της Αγίου Νικολάου για τη διεκδίκηση του θαλάσσιου μετώπου της πόλης, με πρωτοβουλία της κίνησης Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών…

Η ανταπόκριση των Πατρινών πολιτών, αλλά και των τοπικών φορέων, που στήριξαν από την πρώτη στιγμή την κίνηση, ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μέσα από μια σειρά δρώμενων και εκδηλώσεων, που λαμβάνουν χώρα στην ευρύτερη περιοχή του Μώλου, αφενός μεν δίνεται η χαρά της δωρεάν ψυχαγωγίας στους χιλιάδες Πατρινούς, που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα, αφετέρου δε, παρέχεται μια θαυμάσια ευκαιρία να διαπιστώσουν οι πάντες πόσο ευρείς ορίζοντες ανοίγονται στην αξιοποίηση του θαλάσσιου μετώπου, όταν αυτό περάσει στα χέρια των ίδιων των πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή συγκέντρωση είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 18 Απριλίου, αλλά εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών αναβλήθηκε για σήμερα.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements