Μιχ.Μπεκίρης: "Άμεση υλοποίηση των κυβερνητικών αποφάσεων για το θαλάσσιο μέτωπο"

by sawamix

Παρών στην εκδήλωση για το θαλάσσιο μέτωπο, που διοργάνωσε η πρωτοβουλία πολιτών έδωσε χθες Κυριακή και ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης…

Ο Αχαιός πολιτικός ένωσε τη φωνή του με τους πολίτες της Πάτρας που αγωνίζονται και διεκδικούν να αποκτήσουν επιτέλους πρόσβαση στη θάλασσα τους.

Μετά την εκδήλωση ο κ Μπεκίρης δήλωσε τα εξής:

«Απαίτηση όλων μας είναι να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και οι συμφωνημένες με την πόλη κυβερνητικές δεσμεύσεις ώστε να αποδοθεί το θαλάσσιο μέτωπο του παλιού λιμανιού στους Πατρινούς. Οι παραπομπές στις καλένδες της γραφειοκρατίας και της χωρίς χρονοδιάγραμμα μελέτης νομικών λεπτομερειών έχουν σκοπό μόνο την καθυστέρηση και την κωλυσιεργία.

Να γίνει άμεσα πράξη η Πρωθυπουργική δέσμευση και να μπουν οι σχετικές υπογραφές, για να ασκηθεί ταυτόχρονα και πίεση για την λειτουργία του νέου λιμανιού.»

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements