Πάτρα: Το "Δεν πληρώνω" στην αυριανή κινητοποίηση για το θαλάσσιο μέτωπο

by sawamix

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη του κινήματος ενάντια στα διόδια “Δεν πληρώνω” στην Πάτρα, με την οποία στηρίζουν την αυριανή κινητοποίηση στο μώλο της Αγίου Νικολάου για τη διεκδίκηση τπυ θαλάσσιου μετώπου της πόλης…

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η πολιτική της κυβέρνησης για χάρισμα της Δημόσιας περιουσίας και των κοινωνικών μας αγαθών στην ιδιωτική εκμετάλλευση μας βρίσκει απέναντι. Όπως λοιπόν έχουμε αναδείξει το ζήτημα των εθνικών δρόμων, έτσι με τη συμμετοχή μας θέλουμε να αναδειχτεί το ζήτημα του ξεπουλήματος των λιμανιών, των αεροδρομίων και οποιουδήποτε άλλου δημοσίου περιουσιακού στοιχείου στους ιδιώτες. Θεωρούμε χρέος όλων των Πατρινών πολιτών να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη κινητοποίηση.

Ενώνουμε τη φωνή και την δύναμή μας με την πρωτοβουλία ενεργών πολιτών για την διεκδίκηση του λιμανιού.
Η ΠΑΤΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΟΛΗ!

Μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει γίνει για τη παράδοση στο δήμο του Παραλιακού μετώπου και υπάρχει μια αδικαιολόγητη καθυστέρηση που αποδεικνύει περίτρανα πως μόνο κάτω από τη δικιά μας πίεση μπορούμε να υπερασπιστούμε τη πόλη μας .

Συμπολίτες ο μόνος δρόμος είναι διεκδικήσουμε και να πούμε φτάνει πια στον εμπαιγμό. Το δρόμο τον δείχνει η μεγάλη νίκη των κατοίκων της Κερατέας ,τα κινήματα που αναδεικνύουν τις μεγάλες κλεψιές στο Εθνικό μας δίκτυο και αναγκάζουν τη κυβέρνηση να μιλάει για μειώσεις στα διόδια .Δε φτάνει αυτό πρέπει να συνεχίσουμε.

ΟΛΟΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΜΟΛΟ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, 11Π.Μ»

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements