Πάτρα: Εισφοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ προς το ΙΚΑ από μεγάλη επιχείρηση

by sawamix

Στα χέρια των “ΡΑΜΠΟ” του ΙΚΑ, με εντολή του Διοικητή κ. Ροβέρτου Σπυρόπουλου, βρίσκεται φάκελος με στοιχεία για εκτεταμένη εισφοροδιαφυγή μεγάλης επιχείρησης της περιοχής μας…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ergasianews, η εισφοροδιαφυγή (μαζί με πρόστιμα και προσαυξήσεις) μπορεί ν’ αγγίξει το ποσό των 3.000.000€.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση μέχρι πρότινος απέκρυπτε “επιμελώς” από το ΙΚΑ την εισφοροδιαφυγή, ενώ αυτοδιαφημιζόταν ως μια από τις επιχειρήσεις που ανταποκρίνονται με συνέπεια στις ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις.

Μάλιστα τα στελέχη της ανέμεναν “εναγωνίως” τη νέα ρύθμιση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, για να ενταχθούν στο καθεστώς μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών για τις συνεπείς επιχειρήσεις.

Πηγές μέσα από το Υπουργείο Εργασίας δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο αποστολής ειδικού κλιμακίου από Αθήνα, δεδομένου ότι το μέγεθος της εισφοροδιαφυγής είναι τεράστιο.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες αποκαλύψεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: ergasianews
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements