Ά. Τσιγκρής: «Θα Βρεθούμε στο Μόλο της Αγίου Νικολάου…»

by sawamix

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή την κινητοποίηση της 8ης Μαΐου στο Μόλο της Αγίου Νικολάου για την απελευθέρωση του θαλάσσιου μετώπου της Πάτρας- έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση έχει δεσμευθεί απέναντι στους Πατρινούς ότι άμεσα θα τους παραχωρηθεί το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης.

Την ίδια στιγμή, τα περίπου 3,5 χιλιόμετρα του θαλάσσιου μετώπου, τα διαχειρίζεται ο Οργανισμός Λιμένος Πατρών (Ο.Λ.ΠΑ.), λειτουργώντας σαν να μην αναγνωρίζει την υπογραφή του και παρά το γεγονός ότι τελούν υπό παραχώρηση στο Δήμο Πατρέων και τους δημότες του.

Η Κυβέρνηση δεν κρατά για ακόμη μια φορά τις δεσμεύσεις της.

Η στάση της απέναντι στο ζήτημα προσβάλει βάναυσα τη νοημοσύνη μας και αποτελεί ευθύ εμπαιγμό της τοπικής μας κοινωνίας.

Μόνο με τη δυναμική κινητοποίηση των ενεργών πολιτών της Πάτρας θα ακυρωθούν τα σχέδια της κυβέρνησης για ξεπούλημα της λιμενική ζώνης και θα αναγκαστούν οι “αρμόδιοι” κυβερνητικοί παράγοντες να κρατήσουν τις δεσμεύσεις τους προς την Πάτρα και τους δημότες της

Καλώ όλους τους ενεργούς πολίτες της Πάτρας στη συγκέντρωση της Κυριακής 8 Μαΐου στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί αυτό που ανήκει δικαιωματικά στην Πάτρα και τους κατοίκους της.

Να ορθώσουμε στεντόρεια τη φωνή μας απέναντι σε μια κυβέρνηση που έχασε, τόσο σύντομα, κάθε επαφή με την κοινωνία και τις αγωνίες της…».

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements