Πάτρα: Ο Κούγιας απαντά στις δηλώσεις του Πλατανιά ότι θα διεκδικήσει τη νίκη

by sawamix

Σε δήλωση-απάντηση προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ενοχλήθηκε από δηλώσεις που έγιναν από τον Πλατανιά εν όψει του κυριακάτικου αγώνα, και στις οποίες τόνισαν ότι θα έρθουν στην Πάτρα για να διεκδικήσουν τη νίκη…

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής:

“Δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου ούτε με την ομάδα του Πλατανιά λόγω της φιλοσοφίας μας σαν Π.Α.Ε. Παναχαϊκή να μην κάνουμε καμία δήλωση που να δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα ενός αγώνα αλλά φαίνεται ότι η ευγένεια μας και η ευπρέπεια μας από τον προπονητή και ορισμένους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά εκθλίφθηκε ως αδυναμία γιατί αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω σε τι αποσκοπούν δηλώσεις του τύπου “πάμ,ε για τη νίκη στην Πάτρα”, “δεν ειμαστε σάκος του μποξ”, από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μιας ομάδας που δεν έχει να κερδίσει τίποτα ακόμα και αν μπορούσε να κερδίσει αυτό το παιχνίδι.

Εμείς στον πρώτο γύρο χάσαμε 3-0 με 3 γκολ από το 90΄ έως 95’, σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε εύκολα να είχαμε κερδίσει 3-0 και στο οποίο ο διαιτητής στο 0-0 δεν κατακύρωσε κανονικό γκολ αφού η μπάλα πέρασε 3 μέτρα την γραμμή, σκύψαμε το κεφάλι και δεν είπαμε τίποτα. Δεν είπαμε τίποτα για τον Τζαννη που έβριζε τον Λουτσιάνο και την διοίκηση μας με τα χειρότερα λόγια ,δεν είπαμε τίποτα για τον Αργεντίνου Ποτσι που ήταν κινούμενο δρεπανοφορο άρμα, δεν είπαμε τίποτα για τις χειρονομίες του Κατσικοκερη αλλά ως εδώ.

Την Κυριακή μέσα στο γήπεδο θα φανεί αν είναι δικαιολογημένες οι δηλώσεις των ανθρώπων του Πλατανιά, αν ήταν δικαιολογημένο το 3-0 του πρώτου αγώνα και ποια σχέση έχει αυτή η Παναχαϊκή με εκείνη που έχασε με 3-0 που ήταν και η τελευταία ήττα της σε αυτό το πρωτάθλημα. Σε αυτό το παιχνίδι όλη η Ελλάδα και όλοι όσοι αγαπούν το καθαρό ποδόσφαιρο θέλουν η Παναχαϊκή να κερδίσει και να πάρει το πρωτάθλημα”.

* Τα εισιτήρια στις Θύρες 1 ,2 ,3 έχουν εξαντληθεί. Τα τελευταία 500 εισιτήρια έχουν μείνει προς διάθεση στην σκεπαστή εξέδρα . Τα υπόλοιπα που έχουν μείνει προς διάθεση είναι στις Θύρες 4, 5 και 6 που βρίσκονται στο πέταλο. Αύριο Σάββατο θα λειτουργήσει στην πλατεία Γεωργίου για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της Κυριακής από 12:00 έως 15:00. Επίσης, διάθεση εισιτηρίων θα γίνεται αύριο και από το καφέ Marianne στην πλατεία Ομονοίας.

Την Κυριακή ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο μπροστά από την μπουτίκ-θύρα επισήμων στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου από τις 11:00 το πρωί και από τις 15:00 θα είναι ανοικτα όλα τα εκδοτήρια.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements