"Το διπλοπαρκάρισμα πνίγει την Πάτρα και οι δημοτικοί αστυνομικοί κάνουν περίπατο"

by sawamix

Κάτι δεν πάει καλά με τη λειτουργία της Δημοτικής Αστυνομίας στην Πάτρα. Όλοι όσοι κινούμαστε στο κέντρο της πόλης έχουμε δει ουκ ολίγες φορές της εξής εικόνα: αυτοκίνητα διπλοκαρκαρισμένα στην Αγίου Ανδρέου, την Μαιζώνος, την Κορίνθου, την Ερμού, την Κανακάρη και την Καραϊσκάκη…

Τους δημοτικούς αστυνομικούς να περιπολούν, σε κοντινή απόσταση από τα διπλοπαρκαρισμένα και όχι να μην κόβουν κλήση, αλλά ούτε καν να σφυρίζουν μήπως και φιλοτιμηθούν οι οδηγοί και πάρουν τα αυτοκίνητά τους και φύγουν.

Η οργισμένη καταγγελία αναγνώστριας του best χθες το απόγευμα ήρθε να προσθέσει ακόμα μία στις δεκάδες που γίνονται καθημερινά.

“Η Πάτρα έχει πνιγεί από το διπλοπαρκάρισμα και οι δημοτικοί αστυνομικοί κάνουν δημόσιες σχέσεις και περίπατο στο κέντρο της πόλης” μας ανέφερε, φανερά εξοργισμένη.

Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος, ποιος επιτέλους είναι ο ρόλος της δημοτικής αστυνομίας στην Πάτρα;

Πηγή: thebest
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements