Πάτρα: Στις 22 Μαΐου η φιέστα της Παναχαϊκής – Εξαντλούνται τα εισιτήρια

by sawamix

Με παρέμβαση του ΟΠΑΠ ο οποίος είναι ο επίσημος χορηγός του πρωταθλήματος της Football League 2, η ΠΑΕ Παναχαϊκή ειδοποιήθηκε ότι στις 22 Μαΐου 2011 θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παναχαϊκής ο σούπερ τελικός ανάμεσα στους δύο πρωταθλητές του πρωταθλήματος της Football League 2 για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή…

Η επιλογή του γηπέδου της Αγυιάς έγινε για να εξασφαλιστεί η προσέλευση κόσμου και η εισπρακτική επιτυχία του αγώνα. Το κύπελλο του υπερπρωταθλητή θα απονείμει ο πρόεδρος της Football League Σπύρος Καλογιάννης, ο ίδιος την ίδια μέρα θα απονείμει τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές και προπονητές των δύο ομάδων. Την φροντίδα και τις οικονομικές δαπάνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα έχει ο ΟΠΑΠ.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης η ΠΑΕ Παναχαϊκή ειδοποιήθηκε ότι την απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή του Νοτίου Ομίλου την ερχόμενη Κυριακή μετά το τέλος του αγώνα με τον Πλατανιά θα κάνει ο αντιπρόεδρος της Football League Στέλιος Σφακιανάκης.

Η επιλογή αυτή έγινε για να αποφευχθεί πρόβλημα στις σχέσεις μεταξύ Football League και ΟΠΑΠ, αφού την απονομή των κυπέλλων και την διοργάνωση της γιορτής στο γήπεδο της Αγυιάς την Κυριακή δεν τις διοργανώνει ο ΟΠΑΠ αλλά η ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 7.200 εισιτήρια και έχουν αρχίσει να εξαντλούνται τα εισιτήρια των κεντρικών θυρών.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements