Πάτρα: Σήμερα η κηδεία του άτυχου 32χρονου που καταπλακώθηκε από φορτίο

by sawamix

Σήμερα, στις 3 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του άτυχου οδηγού, Παναγιώτη Δημητρόπουλου, που βρήκε τραγικό θάνατο χθες τα ξημερώματα, στην Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας…

Συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον 32χρονο στην κηδεία που θα γίνει στον Ιερό Ναό Παντανάσσης Πουρναρίου Δυτικής Αχαΐας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 5:20 χθες το πρωί στη Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, στο ύψος του πυροσβεστικού σταθμού.

Ο οδηγός του φορτηγού, που μετέφερε πιθανότατα πλάκες μπετόν, συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετέφερε 2 τσιμεντένιες στέγες, βάρους 12 τόνων η καθεμία, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομίας, φρέναρε μάλλον απότομα, με αποτέλεσμα να μετατοπιστεί το φορτίο, να τον καταπλακώσει και να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο άτυχος Παναγιώτης Δημητρόπουλος του Δημητρίου και της Ιωάννας, κάτοικος εν ζωή Ρίου Πατρών, ο οποίος εργαζόταν στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, αφήνει πίσω του ένα αβάπτιστο αγοράκι που είχαν αποκτήσει με τη σύζυγό του, Ακριβή.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements