Πάτρα: Περισσότεροι από 100 εθελοντές για τις αποστολές των "Special Olympics"

by sawamix

Περισσότεροι από 100 εθελοντές αναμένεται να πλαισιώσουν την μεγάλη γιορτή της πόλης μας που θα στηθεί για την τετραήμερη (20- 24 Ιουνίου) φιλοξενία των αποστολών Special Olympics…

Η Πάτρα, ως πόλις – Αμφιτρύων, προετοιμάζεται μέσω της εθελοντικής προσφοράς όλων των συμμετεχόντων στην διοργάνωση, να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες τόσο στους φιλοξενούμενους όσο και σε όλους του δημότες που είναι προσκεκλημένοι στην μεγάλη αυτή γιορτή.

Οι Πατρινοί ήδη έχουν αγκαλιάσει το συγκεκριμένο θεσμό και με κάθε τρόπο εκδηλώνουν το ενδιαφέρον του να προσφέρουν με όποιο τρόπο μπορούν. Περισσότερα από 100 άτομα έχουν δηλώσει εθελοντές ενώ φορείς και επιχειρηματίες συμβάλλουν ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες παραμονής των αποστολών στην πόλη μας.

Η Δημοτική Αρχή, και συγκεκριμένα η αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, Μ.Κ.Ο. και Ένταξης Μεταναστών Ήρα Κουρή βρίσκεται σε καθημερινή συνεργασία με τους εθελοντές της τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής (Τ.Ο.Ε.)ώστε να τακτοποιηθούν έγκαιρα όλες οι εκκρεμότητες που σχετίζονται με την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Στο πλαίσιο αυτό την ερχόμενη Πέμπτη 12 Μαΐου, θα επισκεφθούν την Πάτρα, εκπρόσωποι της ΑΘΗΝΑ 2011, με σκοπό να υλοποιήσουν εκπαιδευτική συνάντηση για τους εθελοντές της Τ.Ο.Ε. της Πάτρας.

Στην συνάντηση αυτή είναι προσκεκλημένοι όλοι οι εθελοντές που είναι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΤΟΕ της πόλης μας, με σκοπό να λάβουν ενημέρωση για θέματα, όπως: Το κίνημα των Special Olympics,

Η Διανοητική Αναπηρία, Οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics και το Πρόγραμμα Εθελοντισμού ΑΘΗΝΑ 2011, Το Πρόγραμμα «ΠΟΛΙΣ – ΑΜΦΙΤΡΥΩΝ»,το Πρόγραμμα της Τ.Ο.Ε Πάτρας και ο ρόλος που θα αναλάβουν ως εθελοντές κατά την παραμονή και φιλοξενία των Αποστολών Special Olympics στην πόλη μας.

Παράλληλα θα κληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς της πόλης προκειμένου να ενημερωθούν εκτενώς για το εύρος των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics ΑΘΗΝΑ 2011 και φυσικά για πρόγραμμα «Host Town» που θα αποτελέσει μια συναρπαστική εμπειρία για την τοπική μας κοινωνία.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements