Πάτρα: Θρηνεί το Ρίο τον χαμό του Παναγιώτη Δημητρόπουλου στη ΒΙ.ΠΕ.

by sawamix

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Ρίου αλλά και γενικότερα της Πάτρας, μετά την παγίδα θανάτου που στήθηκε για τον άτυχο 32χρονο Παναγιώτη Δημητρόπουλο του Δημητρίου και της Ιωάννας, κάτοικο εν ζωή Ρίου…

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 5.20 χθες τα ξημερώματα στη Βιομηχανική Περιοχή στο ύψος του Πυροσβεστικού Σταθμού, όταν ο άτυχος Παναγιώτης είχε ξεκινήσει με το φορτηγό του που μετέφερε δύο τσιμεντένιες στέγες βάρους 12 τόνων η καθεμία, και είχε προορισμό την Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες για άγνωστο λόγο ο 32χρονος κλήθηκε να φρενάρει απότομα το βαρύ όχημα με αποτέλεσμα να μετατοπιστεί το φορτίο και στην κυριολεξία να περάσει πάνω από την καμπίνα του οδηγού, συνθλίβοντας τον στο εσωτερικό της.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν τόσο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που βρίσκοντο ακριβώς δίπλα, αλλά και αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν όμως δυστυχώς για αυτόν ήταν πολύ αργά.

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία τον άτυχο 32χρονο στην κηδεία που θα γίνει στον Ιερό Ναό Παντανάσσης Πουρναρίου Δυτικής Αχαΐας, ενώ να σημειωθεί πως με τη σύζυγό του Ακριβή είχαν ένα αβάπτιστο αγοράκι.

Πηγή: Εφημερίδα Vpress
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements