Ένα χρόνο μετά το τραγικό συμβάν στη Marfin

by sawamix

Ένα χρόνο μετά το τραγικό συμβάν της 5ης Μαΐου όταν κατά τη διάρκεια των μεγάλων διαδηλώσεων που γίνονταν στην Αθήνα άγνωστοι πυρπόλησαν το υποκατάστημα της Marfin επί της οδού Σταδίου με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο τρεις εργαζόμενοι σε αυτό…

Πρόκειται για την Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών και τον Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών.

Η μέρα εκείνη χαράχτηκε βαθιάς στις μνήμες όλων μας…. Λόγω πένθους λοιπόν, θα παραμείνουν σήμερα, Πέμπτη, τα καταστήματα της Marfin Egnatia Bank, όπως ανακοινώθηκε από την διοίκηση της τράπεζας.

Κλειστά λόγω πένθους θα παραμείνουν την Πέμπτη 5 Mαΐου τα καταστήματα της Marfin Egnatia Bank ,στη μνήμη των συναδέλφων Επαμεινώνδα Τσακάλη, Παρασκευής Ζούλια και Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, που χάθηκαν άδικα πριν ένα χρόνο, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη διοίκηση της τράπεζας.

Yπενθυμίζεται ότι προθεσμία μέχρι σήμερα για να καταθέσουν στους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας ζήτησαν και πήραν οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 21 έως 36 ετών, που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ ως ύποπτοι για συμμετοχή στον εμπρησμό της Marfin, στις 5 Μαΐου 2010.

Πηγή: madata
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements