Πάτρα: "Artware Festival 2011" από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου – Είσοδος ελεύθερη

by sawamix

Φέτος για έκτη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνεται από το τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής (CEID), στο κτήριο Β’ του Πανεπιστημίου Πατρών πάνω από την Πρυτανεία το Artware Festival…

Φοιτητές από τη σχολή, και όχι μόνο, συμμετέχοντας στο ανεξάρτητο καλλιτεχνικό φεστιβάλ του CEID, βγάζουν τα pc’s τους από τις πρίζες και ξεδιπλώνουν μια πιο ανθρώπινη και επικοινωνιακή πλευρά της ζωής τους.

20, 21 και 22 Μαΐου, συναυλίες ερασιτεχνικών και μη συγκροτημάτων, προβολές κινηματογραφικών ταινιών μικρού και μεγάλου μήκους, εκθέσεις φωτογραφίας, λογοτεχνίας, ζωγραφικής, comics, graffiti, digital art, dj-sets και parties αποτελούν το πρόγραμμα του 3ημέρου.

Με έντονο το αίσθημα της διασκέδασης αλλά και της περιβαλλοντικής ευαισθησίας, του κοινωνικού προβληματισμού και της εναλλακτικής πρότασης ψυχαγωγίας και συνάντησης των ανθρώπων, το Artware Festival είναι το πρώτο ανεξάρτητο φοιτητικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στην Ελλάδα και αποτελεί πλέον ένα δημοφιλή θεσμό που όλοι περιμένουν να επισκεφτούν λίγο πριν το τέλος κάθε ακαδημαϊκής χρονιάς.

Το φετινό line up θα αποτελέσουν τα συγκροτήματα : Wormed Potatoes , Ματωμένα Ρόδα , The Cranes , Blue Veil , Bieband , Make Althaia Reconsider , Ignorabimus , Weathers , Level3Three και Anna’s shoe.

“Έλα κι εσύ να διασκεδάσεις μαζί μας φέρνοντας μαζί σου μονάχα διάθεση, κέφι και αγάπη για δημιουργία” λένε οι φοιτητές.

“Που; Στο κτήριο Β πίσω από την Πρυτανεία (κτήριο Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής).
Πότε; 20, 21 και 22 Μαΐου από τις 16.00 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Είσοδος; Όπως πάντα ελεύθερη!!!”

Περισσότερες πληροφορίες στο www.artwarefestival.com , το οποίο θα βρίσκεται υπό συνεχή ανανέωση.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements