Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δράστες της αιματηρής ληστείας – Αναγνωρίστηκαν από τους εργαζόμενους

by sawamix

Συνελήφθησαν κατά πως φαίνεται οι δράστες της αιματηρής ληστείας, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο σούπερ μάρκετ “Champion-Μαρινόπουλος”, στη συμβολή των οδών Ελ.Βενιζέλου και Κορίνθου, με θύμα τον 59χρονο Πυροσβέστη, Χρήστο Μαντά…

Συγκεκριμένα, χθες στις 12 το βράδυ, μετά από πληροφορίες που συνέλεξε η Ασφάλεια Πατρών, στήθηκε επιχείρηση σε διαμέρισμα στην οδό Κορίνθου και συνελήφθησαν δύο άτομα Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 25 χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα βρέθηκα και ένα όπλο, το οποίο εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν είναι το ίδιο που χρησιμοποιήθηκε στη στυγερή δολοφονία του άτυχου Πυροσβέστη, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης, ότι οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει και το δίκυκλο με το οποίο οι δράστες διέφυγαν από το σούπερ μάρκετ, ενώ εξετάζεται επίσης η τυχόν εμπλοκή και ενός τρίτου προσώπου ο οποίος φέρεται ότι είχε το ρόλο του τσιλιαδόρου στη ληστρική επιδρομή.

Στη συνέχεια, και ενώ οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Ερμού, κλήθηκαν οι εργαζόμενοι στο σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος”, αλλά και πελάτες που βρίσκονταν στο κατάστημα την ώρα της ληστείας, οι οποίοι και αναγνώρισαν τους δράστες.

Μάλιστα για να ισχυροποιήσουν τα στοιχεία τους, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τους δράστες να φορέσουν τα γυαλιά ηλίου και τις μπλούζες με τις κουκούλες που φορούσαν την ημέρα της ληστείας.

Εντός της ημέρας πιθανόν να γίνουν επίσημες ανακοινώσεις από την τοπική ΕΛ.ΑΣ. που για την ώρα τουλάχιστον δεν αναφέρει οποιαδήποτε λεπτομέρεια για την επιχείρηση και τη σύλληψη των ληστών.

Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για τη δολοφονία του Κώστα Μαντά – Φαίνεται ότι αναγνωρίσθηκαν από τους εργαζόμενους του “Μαρινόπουλου” 

Πάτρα: Το χρονικό της δολοφονίας του άτυχου Πυροσβέστη

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements