Πάτρα: Κίνδυνος «λουκέτου» στο Παμπελοποννησιακό-Στο Δήμο η συντήρηση

by sawamix

Το είπαν και το έκαναν τα Ολυμπιακά Ακίνητα, σύμφωνα με το τελεσίγραφο που είχαν στείλει ότι από την 1η Μαϊου διακόπτουν τη συντήρηση του Παμπελοποννησιακού σταδίου, που πλέον έχει αφεθεί στα χέρια ή πιο σωστά…

στα (άδεια) ταμεία του Δήμου Πατρέων, γιατί από εδώ και πέρα δική του θα είναι η ευθύνη συντήρησης το χώρου.

Θα μπορέσει;

Επειδή οι καλές προθέσεις δεν φτάνουν σε κάθε περίπτωση θα δυσκολευτεί να καλύψει τα έξοδα με ότι αυτό συνεπάγεται για το μεγάλο αυτό συγκρότημα της Πάτρας.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πάντως Απ. Βανταράκης είναι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, έχοντας απόλυτα συνειδητοποιήσει την κατάσταση « Είναι θέμα προτεραιοτήτων όσον αφορά τις λειτουργίες του σταδίου» μας είπε, διευκρινίζοντας αν και ο Δήμος δεν έχει ούε προσωπικό ούτε εξοπλισμό για να το συντηρεί με περιορισμένου χρόνου(μηνιαίες) αναθέσεις στις ίδιες εταιρείες που το είχαν αναλάβει θα κερδιθεί χρόνος.

Όλες επίσης οι εκδηλώσεις, συναυλίες κλπ που είναι προγραμματισμένες θα γίνουν κανονικά ξεκαθάρισε αφού «ένα τέτοιο στάδιο δεν μπορεί να κλείσει έτσι απλά από τη μία μέρα στην άλλη».

Στο μεταξύ οι νομικές υπηρεσίεςέχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες ώστε ο Δήμος να διεκδικήσει το 1,6 εκατομμύρια ευρώ που οφείλονται από τα Ολυμπιακά Ακίνητα από τριετίας.

Πηγή: εφημερίδα Vpress
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements