Πάτρα: Ανακοίνωση Κούγια για τις καταγγελίες του για το χώρο του ποδοσφαίρου

by sawamix

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο Πρόεδρος της ομάδας, Αλέξης Κούγιας, αναφέρουν τα εξής σχετικά με τις αποκαλύψεις του δεύτερου για το χώρο του ποδοσφαίρου…

“Μετά την επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας Αθηνών , του Υπουργείου Πολιτισμού και του Γενικού γραμματέα Αθλητισμού κ. Πάνου Βιτσαξή περί της κλήσεως ως υπόπτων 40 προσώπων ( προέδρων Π.Α.Ε., ιδιοκτήτων Π.Α.Ε., προπονητών Π.Α.Ε., ποδοσφαιριστών Π.Α.Ε. , παραγόντων ποδοσφαίρου)για τα στημένα παιχνίδια στην Β! Εθνική η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και προσωπικά ο πρόεδρος της Αλέξιος Κούγιας αισθάνονται την ανάγκη να δώσουν συγχαρητήρια στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ραικου και στους εισαγγελείς του οικονομικού εγκλήματος που συνεργάστηκαν μαζί της , για το έργο το οποίο επιτέλεσαν για ένα χρόνο.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι όταν ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας κατήγγειλε όλα όσα απεκάλυψε στη Εισαγγελία Αθηνών κάποιοι στην Πάτρα και στην Αθήνα τον λοιδορούσαν ως γραφικό και τρελό και δημοσιοποιούσαν τις ανακοινώσεις του Γιώργου Τσακογιαννη ,της ερασιτεχνικής Παναχαικης και των αντιπάλων της Π.Α.Ε. Παναχαική και ζητούσαν την πώληση της Π.Α.Ε. στον δήθεν καταλληλότερο ιδιοκτήτη κ. Καυμενάκη ( ο Αστέρας Τρίπολης θα μας απασχολήσει προσεχώς).

Όλοι αυτοί για τους δικούς τους λόγους αγνοούσαν την προσωπική , την επαγγελματική και την κοινωνική διαδρομή του κ. Κούγια , αγνοούσαν το κύρος του στο επάγγελμα του και στην κοινωνία και προσπαθούσαν να τον διωξουν από την Πάτρα με αιχμή του δόρατος 20 επαγγελματίες δήθεν οργανωμένους οπαδούς.

Ο κ. Κούγιας στις 10/5/2011 στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Αγυιάς θα δώσει συνέντευξη και θα αναφερθεί τόσο σε αυτά τα θέματα αλλά κυρίως σε θέματα που αφορούν το μέλλον της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή τόσο σε ιδιοκτησιακό όσο και σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο αλλά και στα 120 χρόνια της Παναχαϊκής.

Προσωπικό μήνυμα κ. Αλεξίου Κούγια :

Προς τους προπονητές , ποδοσφαιριστές και οπαδούς

<< Μην μας αποπροσανατολίζει η πανηγυρική ατμόσφαιρα , το παιχνίδι με τον Πλατανια είναι ΤΕΛΙΚΟΣ και το μυαλό μας είναι μόνο στην νίκη ακόμα και με ΜΙΣΟ ΜΗΔΕΝ>>.”

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements