Ξανά στην Αθήνα για το θαλάσσιο μέτωπο Δημαράς, πρώην Δήμαρχοι και ΟΛΠΑ

by sawamix

Για μία ακόμα φορά θα επισκεφθούν την Αθήνα οι πρώην και ο νυν δήμαρχος της Πάτρας μαζί με υπευθύνους του ΟΛΠΑ, και συγκεκριμένα το γραφείο του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων κ. Διαμαντίδη, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη κρίσιμη συνάντηση για το θαλάσσιο μέτωπο της Πάτρας…

στη 1 το μεσημέρι.

Στη δεύτερη συνάντηση για την απόδοση του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας στο Δήμο, το παρόν θα δώσουν: ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννη Δημαράς και οι τρεις πρώην δήμαρχοι Ανδρέα Φούρας, Ανδρέα Καράβολας και Ευάγγελος Φλωράτος, ο Υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδη και ο Υφυπουργός Οικονομικών Δημήτρης Κουσελάς.

Επίσης αυτή τη φορά θα συμμετάσχει και ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ Γιώργος Ζεππάτος, αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Κώστας Πλατυκώστας.

Η συγκεκριμένη συνάντηση, συμφωνήθηκε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης με τον Θεόδωρο Πάγκαλο την περασμένη Τετάρτη, καθώς σε αυτή δεν παρευρέθησαν εκπρόσωποι του ΟΛΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, αναμένεται να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες στον Ο.Λ.ΠΑ. για την υλοποίηση του πρωτοκόλλου παραχώρησης του θαλασσίου μετώπου της Πάτρας.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements