Πάτρα: Ο Γ. Τριανταφυλλόπουλος για τις φήμες περί αγοράς της "Αλλαγής"

by sawamix

Με αφορμή τα όσα διαδίδονται, ιδίως μέσω του διαδικτύου, για αγορά ημερήσιας εφημερίδας με έδρα την Πάτρα από τον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Επαρχιακών Εφημερίδων και εκδότη του «Αιγίοχου» Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο, διευκρινίζονται τα εξής:

-Η αγωνία του κ. Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου για την διασφάλιση της βιωσιμότητας όλων των εφημερίδων της Περιφέρειας και ιδίως της ιδιαίτερής του πατρίδας, Αχαΐας, έχει εκφραστεί με σειρά ενεργειών και παρεμβάσεων προς την Πολιτεία προκειμένου ο Τύπος της Περιφέρειας να συνεχίσει απρόσκοπτα να επιτελεί τον σπουδαίο κοινωνικό -πολιτικό και οικονομικό του ρόλο στις κατά τόπους κοινωνίες.

-Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για αγορά ιστορικής εφημερίδας της Πάτρας υψηλού κύρους και αναγνωσιμότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Οι συνεχείς επαφές του με συνάδελφούς του εκδότες με στόχο την βελτίωση και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων του Τύπου της Περιφέρειας δεν μπορεί να παρερμηνεύονται και να δημιουργούν λάθος εντυπώσεις, ικανές αρκετές φορές να δημιουργήσουν προβλήματα και κινδύνους σε υγιείς εκδοτικές επιχειρήσεις που δίνουν καθημερινά τη «μάχη» της ενημέρωσης.

-Η συνδρομή άλλωστε τεχνικής υποστήριξης μεταξύ εφημερίδων είναι συχνό φαινόμενο και παρακαλούνται όσοι διέδωσαν εν αγνοία τους «ειδήσεις» για αγοραπωλησία να προβούν στις απαραίτητες επανορθώσεις.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements