Πάτρα: Η ΕΣΗΕΠΗΝ καταγγέλλει τις απολύσεις στο TELE TIME

by sawamix

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, καταγγέλλει την αντεργατική τακτική του τηλεοπτικού σταθμού TELE TIME της Πάτρας, που καιρό τώρα έχει προχωρήσει σε…

δραματική συρρίκνωση του προσωπικού αλλοιώνοντας τον ενημερωτικό χαρακτήρα του, αφού πλέον μόλις ένα δελτίο ειδήσεων μεταδίδεται και διεκόπη κάθε άλλη τοπική τηλεοπτική παραγωγή.

Τρεις ακόμη εργαζόμενοι προστέθηκαν στην μακρά λίστα ανέργων, μετά το μπαράζ απολύσεων που έχει ξεκινήσει ένα χρόνο τώρα.

Το ΔΣ της ΕΣΗΕΠΗΝ καλεί την ιδιοκτησία του σταθμού να τερματίσει αυτή την απαράδεκτη τακτική που απαξιώνει ένας τηλεοπτικό σταθμό ο οποίος με την μαχητικότητα δημοσιογράφων, τεχνικών και του λοιπού προσωπικού είχε αναδειχθεί σε έγκυρο και έγκαιρο μέσο ενημέρωσης.

Παράλληλα ζητά και πάλι από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να εξετάσει το ζήτημα , καθώς η άδεια προσωρινής λειτουργίας του TELE TIME, ως ενημερωτικού σταθμού, δεν υφίσταται πλέον.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements