Πάτρα: Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για το προφίλ του δράστη της στυγερής δολοφονίας του Κώστα Μαντά

by sawamix

Σιγήν ιχθύος τηρεί η Ασφάλεια Πατρών όσον αφορά στις προσαγωγές υπόπτων που έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα για τη δολοφονία του Πυροσβέστη, Κώστα Μαντά, στη ληστεία που σημειώθηκε στο σούπερ μάρκετ “Μαρινόπουλος”…

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. έχουν συλλάβει αρκετούς υπόπτους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την επιχείρηση που στήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου και την οποία πρώτο δημοσιοποίησε το xespao, στην οδό Ανθείας, στην οποία έλαβε μέρος ισχυρή αστυνομική δύναμη και συνελήφθη τοξικομανής, κάτοικος της περιοχής και ηλικίας περίπου 30 χρόνων.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο συγκεκριμένος άνδρας σχετίζεται με τη δολοφονία του άτυχου Πυροσβέστη, ούτε και αν έχει βρεθεί ενοχή στους υπόλοιπους συλληφθέντες.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με την αστυνομία, το προφίλ των δραστών σχετίζεται με αυτό ενός τοξικομανή, αφού οι δράστες δεν φρόντισαν να καλύψουν με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά τους, φορώντας κουκούλα ή κάτι άλλο.

Επιπλέον, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του xespao, ότι πρόκειται για Έλληνες, νεαρής ηλικίας, μεταξύ 25 με 30 χρόνων και μάλιστα εικάζεται πως πρόκειται για συγγενείς, εξαιτίας της υπερβολικής και ακαριαίας αντίδρασης του δολοφόνου μόλις αντιλήφθηκε ότι ο συνεργός του είχε δεχθεί επίθεση με ρόπαλο από το θύμα.

Διαβάστε  εδώ  τη σύλληψη που αποκάλυψε το xespao.

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements