Πάτρα: Διαψεύδει πώληση της “Αλλαγής” ο Γιώργος Αλεξόπουλος

by sawamix

Αποκυήματα φαντασίας” χαρακτήρισε, με δηλώσεις του, στις 3 μ.μ. της Δευτέρας, ο ιδιοκτήτης και εκδότης της εφημερίδας “Αλλαγή”, Γιώργος Αλεξόπουλος, τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν και στο Διαδίκτυο…

σύμφωνα με τις οποίες πραγματοποιήθηκε αγοραπωλησία της εφημερίδας του, με νέο δήθεν αγοραστή τον εκδότη της εφημερίδας “Αιγίοχος” του Αιγίου, Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο.

Ο κ. Αλεξόπουλος υπήρξε κατηγορηματικός και απόλυτος στη διάψευσή του. Φαινόταν, μάλιστα, ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις φήμες που διαδόθηκαν σήμερα στην Πάτρα και που ήθελαν την εφημερίδα του να είναι η δεύτερη που αλλάζει χέρια, μετά την ιστορική “Πελοπόννησο”, μέσα σε λίγες μόλις μέρες.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει είναι ότι έχει υπάρξει απλώς μία συμφωνία για την εκτύπωση της εφημερίδας “Αλλαγή” στο ίδιο τυπογραφείο με την εφημερίδα του Αιγίου, δηλαδή στην οδό Τσαμαδού της Πάτρας, εκεί όπου επί χρόνια τυπωνόταν άλλοτε η εφημερίδα “Ημέρα”, η οποία, ως γνωστόν, έχει πάψει να κυκλοφορεί.

Ίσως δε να έχει γίνει και κάποια κρούση από πλευράς του κ. Τριανταφυλλόπουλου προς τον κ. Αλεξόπουλο, η οποία, ωστόσο, όπως προκύπτει από τη στάση του κ. Αλεξόπουλου, προφανώς “αποκρούστηκε”.

Πηγή: attacktv
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements