Πάτρα: Έτσι ήταν οι δυο αδίστακτοι ληστές σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες

by sawamix

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πάτρας από την πρώτη στιγμή της αιματηρής ληστείας στο «Μαρινόπουλο» επιχείρησαν να συγκεντρώσουν στοιχεία για τους δυο αδίστακτους ληστές. Ωστόσο, οι περιγραφές που συνέλεξαν από τους συγκλονισμένους αυτόπτες μάρτυρες δεν βοήθησαν και πολύ το έργο τους…

Οι μαρτυρίες λοιπόν αναφέρουν ότι οι ληστές μιλούσαν ελληνικά και επομένως ήταν Έλληνες. Ο ένας εκ των δραστών έχει ύψος γύρω στο 1,75, αδύνατος, μελαχρινός. Ο συνεργός του λίγο πιο κοντός. Και οι δυο είναι νεαροί, γύρω στα 25.

Δυστυχώς η Αστυνομία δεν μπορεί να συγκεντρώσει άλλα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών, καθώς στο σούπερ μάρκετ δεν υπάρχει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Οι δράστες διέφυγαν από το κατάστημα με μηχανάκι που είχαν σταθμεύσει σε μικρή απόσταση από το κατάστημα.

Η επιλογή του συγκεκριμένου σούπερ μάρκετ στην Ελευθερίου Βενιζέλου, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος» δεν φαίνεται να έγινε τυχαία. Το σημείο έχει εύκολη πρόσβαση στην Ακτή Δυμαίων και επομένως στην εθνική Πατρών – Πύργου.

Επίσης παρέχει εύκολη πρόσβαση προς τις νότιες πυκνοκατοικημένες περιοχές της πόλης, όπου οι έρευνες της αστυνομίας δυσχεραίνονται κυρίως λόγω του άναρχου και πυκνοδομημένου χαρακτήρα τους.

Πηγή: thebest
http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements