Πάτρα: Επεισόδιο με τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη στα διόδια – Δείτε το βίντεο

by sawamix

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στα διόδια του Ρίου με τον γνωστό δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να…

πληρώσει το αντίτιμο των διοδίων, αλλά οι μπάρες, όσο και αν προσπάθησε δεν ανέβαιναν υποχρεώνοντας ουσιαστικά όλους τους οδηγούς στην καταβολή του αντίστοιχου ποσού.

Ο κ.Βαξεβάνης μάλιστα, κατέβηκε από το Ι.Χ. του και προσπάθησε να ανεβάσει τις μπάρες, λέγοντας ότι το να μην μετακινούνται είναι παράνομο, αλλά δεν κατάφερε.

Στο σημείο εκείνη την ώρα, έσπευσαν οι υπεύθυνοι από την Ολυμπία Οδό, αλλά και αστυνομική δύναμη, με τον κ.Βαξεβάνη να τονίζει ότι οι μπάρες έπρεπε να σηκώνονται και μόνο για λόγους ασφαλείας, ανεξαρτήτως αν κάποιος πληρώνει ή όχι και με τον αστυνομικό να ισχυρίζεται ότι το περιστατικό είναι προκατασκευασμένο.

Τελικά, ο Κώστας Βαξεβάνης αναγκάστηκε να πληρώσει, αλλά στη συνέχεια κατήγγειλε την ενέργεια της Ολυμπίας Οδού και ζήτησε να υποβάλει μήνυση κατά των αρμοδίων.

Να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος είχε αφιερώσει εκπομπή “Κουτί της Πανδώρας” για την παράνομη ύπαρξη των διοδίων σε δρόμους που είναι ήδη έτοιμοι.

Δείτε το βίντεο από το Patra TV:

http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%253A%252F%252Fwww.thebest.gr%252Fnews%252Findex%252FviewStory%252F30861&layout=standard&show_faces=false&width=620&action=like&font&colorscheme=light&height=80

Advertisements